Nastavenie cookies

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sú pri vašej návšteve webových stránok Restu týmito stránkami alebo stránkami našich partnerov zasielané a ukladané do vášho prehliadača.

Tieto cookies sú nevyhnutné pre zaistenie základnej funkčnosti webových stránok a na ich zabezpečenie
Tieto cookies nám pomáhajú pochopiť, ako naše webové stránky používate, a tým zlepšiť výkon stránok a prispôsobiť ich vašim potrebám
Tieto cookies nám umožňujú sledovať návštevníkov našich webových stránok a lepšie prispôsobiť našu reklamu vašim záujmom
6 fotiek
Na mape

Informácie Restaurant Grobský Dvor

Vhodné prírodné podmienky v obci Slovenský Grob umožnili chov husí a kačíc. Husi sa piekli v piatok v hlinených pekáčoch a v chlebových peciach, kde dostávali správnu farbu, vôňu a chuť. V sobotu ich niesli predávať na trh do Svätého Jura a Bratislavy. V šesťdesiatych a sedemdesiatych rokoch začali labužníci chodiť za pečenými husami priamo do obce, kde po domoch husacinu aj konzumovali. Táto tradícia trvá dodnes a viacej sa rozšírila. V dnešnej dobe je možné zájsť si na husacinu po celý rok. 

V reštaurácii k husacine podávajú lokše, burčiak a malokarpatské vína. Husacie špeciality reštaurácia ponúka hosťom po celý rok. Z ľudového umenia tu má svoju tradíciu výšivka, paličková čipka a rezbárstvo.
 


Zobraziť viac

Nahlásiť chybu

Nesedí tu niektoré informácie? Napíšte nám.

Ďakujeme

Ďakujeme za nahlásenie chyby. Čo najskôr sa ju pokúsime opraviť.

Zavolať do reštaurácie

Nemohli ste sa do podniku dovolať?

Nahlásiť nefunkčné číslo

Otváracia doba