Informácie Restaurant Bratislavský Meštiansky Pivovar - Drevená
Klasická, konzervatívna, poctivá a výdatná domáca kuchyňa, ktorá pasuje k pivu, sa snaží naviazať na pôvodné prešporské receptúry. Samozrejme, kuchyňa je dnes technologicky úplne inde, ale niektoré tradičné postupy v receptoch fungujú podnes. Šéfkuchár František Šipoš kladie dôraz na sezónnu aktuálnosť niektorých jedál či surovín, ako je špargľa, huby, divina, či zabíjačková sezóna, ktorá bude spestrovať stabilné menu a là carte. Iný kalorický kaliber sú desaťročiami overené jedlá, napríklad sviečková na smotane, kôprová omáčka s domácou knedľou, pečené koleno alebo chutne servírovaná pivárska pochúťka či „tatarák“ s hriankou.
Otváracia doba
-
- Pondelok
- 11:00 - 24:00
-
- Utorok
- 11:00 - 24:00
-
- Streda
- 11:00 - 24:00
-
- Štvrtok
- 11:00 - 24:00
-
- Piatok
- 11:00 - 01:00
-
- Sobota
- 11:00 - 24:00
-
- Nedeľa
- 11:00 - 22:00